Zupa rybna z awokado
Zupa rybna z awokado to danie które napewno skradnie Twoje serce. Subtelne smaki awokado zmieszane z rybą tworzą niezapomniane doświadczenie.
-
Poziom trudności
łatwy -
Przygotowanie
≤5 -
Czas całkowity
≤25 -
Liczba porcji
2
TM6TM5Opcjonalnie Friend



Wyglada smakowicie? Ten i wiele innych przepisów możesz odkryć wykupując subskrypcję od Dietomix!
Zobacz więcejWskazówki
*Aby doprowadzić bulion do wrzenia można go pogrzać korzystając z funkcji podgrzewanie w TM6. A w TM5 wystarczy ustawić 5-10 min/98°C/obr. 1. W zależności jak zimny jest bulion dostosować odpowiednio czas gotowania, tak aby dodać warzywa i krewetki do gorącego bulionu. Nie rozgotują się w ten sposób.
Do przygotowania zupy można wykorzystać dowolny bulion. Osobiście polecam bulion rybny, ale bulion drobiowy też fajnie się tu sprawdzi. Jeśli nie macie gotowego bulionu można się poratować sosem rybnym i zrobić zupę na wodzie.