Śródziemnomorski gulasz rybny z krewetkami
Zawsze jest okazja, aby cieszyć się tym wyśmienitym daniem. Tradycyjny śródziemnomorski gulasz rybny z krewetkami sprawi, że każdy wieczór będzie idealny!
-
Poziom trudności
łatwy -
Przygotowanie
≤15 -
Czas całkowity
≤25 -
Liczba porcji
2
TM6TM5Opcjonalnie Friend



Wyglada smakowicie? Ten i wiele innych przepisów możesz odkryć wykupując subskrypcję od Dietomix!
Zobacz więcejWskazówki
Do gulaszu rybnego można wybrać dowolne ulubione ryby i owoce morza.
Zamiast bulionu w przepisie można wykorzystać domowy koncentrat warzywny i połączyć go z wodą.
W zależności od tego jak lubicie ryby i owoce morza, warto je odpowiednio przygotować. Odcinając skórę z łososia. Jeśli chodzi o krewetki zachęcam aby wybrać te w pancerzach nie obrane, gdyż dodaje to smaku w gulaszu. Przed podaniem można je obrać i dodać do gulaszu.